NORGE

xComfort - Kurs & Opplæring

Kurs i xComfort

Vi kan tilby kurs i flere nivåer, tilpasset i forhold til erfaring og bruksområde som Xcomfort skal benyttes til.

Nivå 1 opplæring

Nivå 1

En kort innføring i xComforts prinsipper og virkemåte. Her lærer man hvordan man kan sette i drift standard løsninger med Xcomfort uten andre verktøy enn en liten skrutrekker. Det finnes rikelig anledning til å forsøke dette selv. Avtal xComfort Nivå 1 direkte med vår distriktssjef i ditt distrikt.

Nivå 2 - PC programmering

Nivå 2

En dypere gjennomgang, hvor det benyttes PC som verktøy for idriftsettelse. Fintilpasning av funksjoner, gjennomgang av hvordan man setter opp varmestyring er blant emnene som gjennomgås. Varighet ca. 6 timer. Mye praktisk trening. Kapasitet til 8 deltagere pr. kurs. Kursene holdes over hele landet.

Nivå 3 - Home Manager sentralstyring

Nivå 3

Gjennomgang av Home Manager RF, og forutsetter at man har gjennomført nivå 2 på forhånd. Krever noe erfaring fra å bruke PC som verktøy for igangkjøring. Varighet ca. 6 timer, og kan holdes for inntil 8 deltagere pr. kurs. Også her blir det mye praktisk trening.

xSetup

Nivå 3-B

For å komme rask i gang med Sensio styring av xComfort anbefales kurset med Sensio xSetup. I Sensio xSetup kan lys, persinner og varme styres samt at man får tilgang til værmelding og kamera. xSetup vil automatisk sette opp en fornufig logikk og lage brukergrensesnitt for web, touchpanel, iPad og iPhone/iTouch. Betinger å ha gjennomført nivå 2 på forhånd. Krever noe erfaring fra å bruke PC som verktøy for igangkjøring. Varighet ca. 6 timer, og kan holdes for inntil 8 deltagere pr. kurs. Mye praktisk trening

Xcomfort kan også læres over internett. På sidene for e-læring ligger det tilgjengelig presentasjoner på fremgangsmåte ved bruk av PC som verktøy for idriftsettelse.

 

Ytterligere Produktinformasjon

Print version Top